Electricity Lightning
Hotline: 013-9756344. Facebook Fan Page: The Pak Wan's Empire. Instagram: thepakwansempire

Tuesday 9 February 2016

Happy Born Day


Assalamualaikum wbt..

Amacam? Terliur tak tengok kek coklat tuuu???? Haha.. Tu semua air tangan seorang ayah tau.. Jangan tekezut yea u allz... Tokey kek coklat tu yg tukang bancuh, topping n decorate.. Saya juz baking in d oven je.. sebab bab baking membaking ni kalau nak passing to my asben.. riso xmasak plak nanti sebab selalu die buat kek kukus jerrr...

Berjam-jam (dekat 2 jam la jugak) nak menunggu kek ni masak.. Maklumla.. membakar di rumah daddy sempena chinese new year.. oven ni kadang-kadang, rupa je sama.. tapi kepanasan, spesifikasi dia sangat berbeza.. ade certain oven cepat panas.. so, kek cepat rentung kalau tak selalu jenguk.. tau2 je da hangit bawah.. hamek ko.. haha..

So, nak buat langkah selamat, saya juz pakai api molek2 jea.. 150degree.. mula-mula letakk 50mins.. pastu tambah lagik 10mins.. tak masak lagi.. tambah lagi 10mins.. pun xmasak jugak.. naikkan suhu 170degree.. tambah lagi 15mins... fuhh.. mencabar betul kalau guna khazanah orang ni.. Alhamdulillah, menjadi jugak kek coklat ni dibakar dengan sempurna..

Besday ni celebrate sekali besday my niece.. Anwar Fahmi (9tahun).. Diorang share besday date together.. Haha.. senang mak.. Agak2 xde bajet.. tompang je besday kazen.. kikiki~

Bebudak ni.. kadang kita beria selebret bagai.. buat kek hias cantik2 pun.. bukannya nak makan sangat.. sabaw jeala.. Haha.. Buat suka2 diorang jea.. ^_^

Anyway, sape-sape yang berminat nak buat tempahan kek coklat.. Kek coklat jea sebab itu kepakaran kami.. Super duper moist..ley whatsaap hotline macam biasa ek.. 013-9756344 (Anas)

Custom-made.. Cakap je nak tema apa.. topping ape.. hiasan apa.. Price bergantung pada eksesori.. Ko mintak mahkota, nak bayar harga payung.. Ermmmmm jeala jawabnya.. Haha~

Terima Kasih..

Happy CNY to my Chinese frenz... Where r u guys.. *_*

Sing Ying Khuai Lek.. Hong Pao Na Lai... heeeee


Nukilan,
Arzilanur Akma Bt Adam Hamzah

No comments:

Post a Comment